VOOR ALTIJD IN ONS HART

Capito van de Voartse Hoeve

* 20-04-1985 - † 5-5-2000

Mijn allereerste eigen hond, wat was ik blij met je. Alles gedaan zoals show en jachtwedstrijden en veldwerk, wat een team destijds, en wat was ik trots op je. 15 jaar ben je geworden, en de grondlegger van de jaren die daarna volgden met onze nieuwe honden. Jij hebt gemaakt dat ik zo van het ras ben gaan houden, en hebt mij een fantastische zoon gegeven, die op mijn verjaardag werd geboren. Nooit, nee nooit zal ik vergeten wat een geweldige hond je bent geweest, en regelmatig denk ik nog na al die jaren aan je, bedankt lieve PIET.

Topaas van de Zwiepstaartjes

* 15-04-1991 - † 4-07-1999

Zoon van Capito, 11 pups, en ik koos jou eruit, en wat een geweldige hond ben je voor ons geweest. Meneertje roodband, je stond al tegen de werpkist aan als ik weer kwam, jij moest mij hebben, en ik jou! Veels te vroeg gestorven, de 1e uit het nest, geheel onverwachts, je zou nog voor nakomelingen zorgen, dat mocht niet meer gebeuren. Je vader heeft je nog vele jaren overleefd, en ik zag nog veel broers en zussen van je regelmatig, bij familie en kennissen. Toch nooit spijt gehad, dat we voor jou zijn gegaan, want we hebben wel kwaliteit gehad, in die 8 jaar dat we samen mochten zijn. Topaas je bent nog steeds bij ons, en waakt over al mijn vriendjes, zoals je over ons waakte, dikke knuf, Burnie 

Gentle-Cato v.'t Keijsershof

* 27-09-1999 - † 24-05-2010

Grote vriend van iedereen, zowel mens als dier, heeft mij geleerd dat er meer is tussen hemel en aarde! Mis hem nog iedere dag, maar zie hem gelukkig veel terug in zijn zoon Djinti. Veel over hem te vertellen, een hele bijzondere hond, maar al die woorden vallen gewoon in het niet, bij wat ik voel! Afscheid nemen van hem, heeft mij heel veel pijn gedaan, en altijd nog is hij bij mij, iedere dag! 

Foxhill's Buddy

* 21-12-1995 - † 29-01-2012

Zoveel jaren lief en leed gedeeld, al mijn honden gekend, afscheid nemen van zo'n vriendje doet ontzettend veel pijn. Hij hoorde er gewoon bij, en nu nog denk ik dat ik hem af en toe zie lopen, lieve lieve Bud, je was bijzonder, ook jouw mis ik nog heel erg.

Andromea Waterwell Storm

* 15-06-2001 - † 20-02-2012

Nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent, uiteindelijk ging het zo snel. Je begon al jong met die akelige kanker, en hebben het lang weten tegen te houden, maar hebben het onderspit toch moeten delven. Zo snel achter Buddy aan, er viel hier een enorm gat. Je karakter en de manier waarop je bij ons bent gekomen, maakt dat we je nooit zullen vergeten, wat was jij ook een heerlijke hond, die zich altijd aanpaste, en oh zo dankbaar was dat je bij ons bent gekomen, na een moeilijke start in je leven. Stormpie, ik zit nu weer bijna te janken terwijl ik het schrijf, je was UNIEK, en ik zou willen dat ik je nog even kon knuffelen!! Liefs, Burnie

Royalty Djinti v.'t Keijsershof

* 12-05-2003 - † 26-2-2017 

Heel lang kon ik je niet op deze pagina zetten, als zijnde overleden! Ik wilde het niet, en kon het niet. Met het overlijden van jou, is zoveel meer verdwenen. Tjonge mannetje, grote vriend, met zo'n zacht karakter, echt waar ik was, was jij! Bijna 14 jaar geworden, een deel van mijn leven. Kind van Gentle-Cato v. 't Keijsershof, de laatste van de vier die zo lang een geweldig viertal zijn geweest. Wat heb jij veel gegeven en gebracht. Ik kijk regelmatig terug naar foto's van je, en dan is het alsof je nog zo naast mij ligt, en ik even mijn hand door je heen kan kroelen. Iedere dag mis ik je, maar ben ook zo dankbaar dat ik jou baasje heb mogen zijn. Je leeft nog heel diep voort in mijn hart. Dag lieve mooie man, doe je de groeten aan alle andere, liefs, Burnie

Never Say Never Again v.'t Keijsershof, Gentle

* 20-10-2011 - † 27-02-2022


Hoochie Coohie of Bramphton, Tumtum

* 19-01-2013 - † 16-03-2022